Takaisin

Rauhallisin mielin viikonloppuun

Kuunvaihde on tuonut jo pilkahduksia talvisemmista keleistä ja auringossa kimaltelevasta lumihangestakin on päästy nauttimaan. Ulkona pakkasen paukkuessa on ihana luoda kotiin lämmin rentoutumispaikka, kaivaa lempiherkut esiin ja nautiskella pehmeän viltin alla.

Lähestyvä viikonloppu kutsuu rentoutumaan ja luomaan kotiin ihanan pehmeää paikkaa, johon vajota unohtamaan arjen kiireet. Ja mikäs olisikaan ihanampaa, kuin illan hämärtyessä sytyttää kynttilät ja sukeltaa sohvan nurkkaan yhdessä perheen kanssa. Tao-lepotuolin puolestaan voit vallata yksin ja tehdä siitä itselle mieleisen käpertymispaikan.

Finarte Aitta viltti     Eames villaviltti

Lämpöä pehmeillä vilteillä

Pehmennä tunnelmaa entisestään ja täydennä sohvanurkkauksesi Suomessa tehdyllä Miikon Louhi-viltillä. Lampaanvillasta kudottu ylellisen pehmeä viltti on erittäin lämmin ja tiivis. Ajaton graafinen kuvio ja seesteinen värimaailma sopivat kotiin kuin kotiin. Laadukkaan materiaalinsa ansiosta viltti kestää aikaa ja käyttöä. 

Finarten Aitta-viltti tuo luonnollista tunnelmaa kotiin. Kauniskuvioinen Saanan ja Ollin suunnittelema Aitta on 100 % värjäämätöntä kierrätettyä puuvillaa ja kuosi on painettu tekstiiliin käsin perinteisellä silkkipainomenetelmälä. Puuvillahapsuinen viltti luo rennon kodikasta tunnelmaa sohvalla tai nojatuolissa ja siihen on mukava kääriytyä illan viiletessä.

Artekin Siena-villahuopa Alvar Aallon suunnittelemalla suositulla Siena-kuosilla. Paksu ja pehmeä villahuopa on ihanteellinen lämmittäjä talven kylmillä säillä ja sitä voi käyttää myös päiväpeittona. Siena-villahuopa on 100 % villaa. Artekin Siena-kuvioisen villahuovan värimaailmaa voi kätevästi vaihdella kääntämällä vilttiä toisinpäin. 

Adea Basel

Tee olostasi mukava lisäämällä tyynyjä

Täydelliseen löhöilyyn kuuluu tietenkin myös suuri määrä tyynyjä ja tässä tapauksessa enemmän on todellakin enemmän! Ferm Livingin Way-tyyny yhdistää klassisen ilmeen ja hauskat, epäsymmetriset hapsut. Käsinkudotun tyynyn tekstuuri ja värit luovat luonnonläheistä tunnelmaa, sopien mainiosti täydentämään pehmeän oleskelunurkkauksesi. Way on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

Mikäli rakastat villaa, on Ferm Livingin Kelim Black Lines -tyyny takuuvarma lisäys olohuoneeseesi. Kelim tuo sisustukseen persoonallisen lisän ja se sopii niin nojatuoliin kuin sohvallekin - yksin tai yhdessä muiden tyynyjen kanssa. Käsinkudotussa tyynyssä on käytetty Punja-tekniikkaa, joka on yksi vanhimmista kudontatekniikoista. Tyynyn etupuoleen on käytetty 80 % Uuden-Seelannin villaa ja 20 % puuvillaa.

HAYn yksinappinen Dot-tyyny on raikas sohvan valloittaja ja sisustuksen skandinaavinen korostuspiste. Pirteä Dot-tyyny soveltuu mainiosti kaikenlaisiin koteihin. Mikäli graafiset kuviot miellyttävät silmääsi, on Alvar Aallon suunnittelema Sienakuosinen tyynynpäällinen mainio valinta. Siena-tyynynpäällinen tuo persoonallista ja näyttävää lisää sisustukseen tunnetulla kuosilla. 

Hay Dot tyynyt     Ferm Living Way 

Kynttilät viimeistelevät illan

Tunnelmallisen viikonlopun täydentää kynttilöiden kaunis valo. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman niin kynttilöitä kuin kynttilänjalkojakin - ihania tuoksukynttilöitä unohtamatta. Useita tuoksuja tarjoavien Blomuksen Fraga-tuoksukynttilöiden hienovaraiset ja raikkaat tuoksut tuovat kotiisi tunnelmaa. Betoniseen kuppiin valettu soijavahakynttilä ei sisällä lainkaan myrkkyjä ja on samalla ympäristöystävällinen.

By Lassenin Line-kynttilänjalka tarjoilee puolestaan minimalismia sekä matemaattisen tarkkoja linjoja. Line-kynttilänjalkaan sopii kauniisti rustiikkiset Ferm Living Uno-kynttilät. Punaruskeat taikka harmaat Uno-kynttilät tuovat arvokasta tyylikkyyttä koti-iltaan ja käyvätpä myöhemmin myös lisänä kattauksissa.

By Lassen Kubus kynttilänjalka     By Lassen Kubus tuotteita

 

Search