Laatukaluste 

Vuonna 1988 perustettu Laatukaluste Oy on yksi Suomen suurimmista sisustamisen vähittäismyyjistä. Tarjoamme mutkatonta ja ammattitaitoista palvelua, joka säästää aikaa ja rahaa. Olemme aktiivinen ja kasvava perheyritys, joka kehittää jatkuvasti palveluitaan taatakseen sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. 

Sisustamisen parhaat merkit

Yli sadan brändin ja tuhansien tuotteidemme yhdistäviä tekijöitä ovat laatu, kestävyys ja luotettavuus. Inspiroidu aidon valikoiman parissa ja tee kestäviä valintoja kanssamme.

Palvelemme sinua kaikkialla

Saat tuotteet nopeasti ja turvallisesti kaikkialle Suomeen. Myymälämme palvelee sinua Kokkolassa ja Nivalassa palvelee projektimyynti sekä verkkokaupan varasto. Voit tilata pakettisi Kokkolan myymälään, mutta tuotteet voi noutaa myös Nivalasta. Asiakaspalvelumme tavoitat chatissa, sosiaalisessa mediassa, sähköpostitse sekä soittamalla palveluaikojemme mukaisesti.

Varma kumppani

Kannattava liiketoiminta antaa meille mahdollisuuden toimintamme edelleen kehittämiseen. Laatukalusteen osalta osoituksena pitkäjänteisestä ja vakavaraisesta toiminnasta yritykselle on tänäkin vuonna myönnetty Suomen Vahvimmat-sertifikaatti. Sertifikaattiin oikeutettu kuuluu Rating Alfa -luottokelpoisuusluokituksen parhaisiin AAA tai AA+ -luokkiin, joihin yltää vain noin joka kymmenes suomalaisyritys. Bisnoden myöntämä AAA-laatuluokitus on myös voimassa. Tähän yltää vain n. 3 % suomalaisista yrityksistä.

Mukana pakkauskierrätyksessä

Me olemme osa vastuullista pakkausten kierrätysjärjestelmää Rinkiä. Me pidämme huolen siitä, että pakkausmateriaalit kiertävät kuluttajalta takaisin teollisuuden käyttöön.

Laatukaluste palvelee

Myymälä Kokkola

Pitkänsillankatu 15
67100 Kokkola

puhelin: (06) 557 8700
Sähköposti:kokkola@laatukaluste.com

Noutopiste Nivala

Kalliontie 16
85500 Nivala

puhelin: (08) 442 860
Sähköposti:laatukaluste@laatukaluste.com

Search