Palauttaminen

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Palautettavan tuotteen hinta hyvitetään viimeistään 14 päivän kuluessa. Hyvitys tehdään samaa kautta, kuin tilaus on tehty.

Palautusehdot

Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja alkuperäisessä tuotepakkauksessa. Myös alkuperäisen tuotepakkauksen pitää olla ehjä, ilman merkintöjä, osoitekorttia tai esimerkiksi jesaria. Tuotteilla, jotka on valmistettu asiakkaan mittojen tai värien mukaan, ei ole palautusoikeutta. Kankailla, jotka on tilattu määrämittaiseksi leikattuna, ei ole palautusoikeutta. Jos palautuksessa puuttuu joitain osia tai se on vahingoittunut asiakkaasta johtuvista syistä, pidätämme korvauksena osan tuotteen arvosta.

Jos tuotteessa on valmistusvirhe tai se on muuten epäkelpo, ilmoitathan, haluatko uuden tuotteen tilalle vai rahat takaisin.

Palautettaessa tuote asiakaspalautuksena, me maksamme lähetyskulut Matkahuollon tai Postin toimipisteestä meille. Mahdollinen kuljetusliikkeen nouto kotoa on maksullinen ja siitä on sovittava erikseen. Käytä palauttamiseen samaa kuljetusliikettä, jolla vastaanotit tuotteet. Postista ja Matkahuollosta noutamatta jätetyistä paketeista pidätämme lähetysmaksun 15 € (1.3.2022 alkaen) hyvityksen yhteydessä. Noutamatta jättäminen ei ole sama kuin tilauksen peruutus.

Mikäli palauttamisen jälkeen mahdollisesti saatu kampanjaetu tai rahtivapaus (=ilmainen toimitus) ei enää täyty jäljelle jääville tuotteille, huomioidaan se hyvitystä tehdessä. Mahdollisia toimitukseen kuuluvia maksettuja lisiä ei palauteta, esim. kotitoimitus 10 € tai toimitusmaksu 5,99 €.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.


Palauttaminen Postin kautta

1. Palauttaminen Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti mihin tahansa Postin automaattiin tai Postiin saamasi ohjeen mukaan.

2. Palauttaminen ilman Helposti-koodia

Voit palauttaa lähetyksen ilman kuluja Postin palvelupisteen kautta. Ilmoita palautuksen yhteydessä palautustunnuksemme 632047 / Nivalan Laatukaluste Oy.


Palauttaminen Matkahuollon kautta

Palauta paketti Matkahuollon toimipisteeseen (myös noutopisteet) ja ilmoita palautuksen yhteydessä Laatukalusteen palautuskoodi: 9530146 / Nivalan Laatukaluste Oy. Palautuksesta ei peritä toimituskuluja.

 

Tarvittaessa pyydäthän meiltä tarkemmat ohjeet puhelimessa tai sähköpostilla laatukaluste@laatukaluste.com

Search