Maksutavat

Verkkopankki tai luottokortti

Voit asioida verkkokaupassamme turvallisesti ja juuri sinulle sopivalla maksutavalla. Verkkopankkimaksut toteuttaa suomalainen maksulaitos Paytrail.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Tapiola
 • Aktia
 • Nooa
 • Paikallisosuuspankit
 • Säästöpankit
 • Handelsbanken
 • Ålandsbanken
 • Mobile Pay
 • Luottokortit
 • Pivo

 

Maksaminen tapahtuu Paytrail-tilipalvelun kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Mikäli näistä vaihtoehdoista ei löydy mieleistä, voit ottaa meihin yhteyttä, niin katsotaan löytyykö ratkaisua. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj.

 

Svea erämaksu ja lasku

Tarkista käynnissä olevat Svea kampanjat tästä >>>

Svea erämaksu on kertaluotto, jolla voit valita haluamasi maksuajan kaupassa tarjotuista vaihtoehdoista. Huomioithan, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.

Avoimet luottosi näet Omat sivut -palvelusta.

Svea Erämaksun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svean asiakaspalveluun.

Verkkokaupasta ostaminen laskulla on vaivatonta. Kun valitset verkkokaupan kassalla laskun maksutavaksi, saat tilauksesta laskun, jonka voit maksaa myöhemmin saatuasi tilauksen. Näin voit esimerkiksi ostaa tarvitsemasi hyödykkeen heti palkkapäivän odottamisen sijaan.

Lasku on turvallinen, kätevä ja joustava maksutapa – halutessasi voit myös muuntaa laskun ostoluotoksi ja maksaa summan sinulle sopivissa kuukausierissä. Mikäli kaipaat lisää tietoa laskustasi, voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen.

Svea asiakaspalvelu:  +358 9 4242 3330 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Svea noudattaa toiminnassaan tietosuojalakia, lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Svea Bank AB (publ), filial i Finland (3237195-7)
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki
www.svea.fi

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Erämaksuluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

 

Klarna

Valitessasi joustavan erämaksun päätät itse, missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi (alkaen 1/24 jäljellä olevasta summasta, kuitenkin vähintään 5,00 EUR /kk). Saat tilaamasi tuotteet ennenkuin maksat ja voit milloin tahansa maksaa loppusumman pois. 

Hakemuksen yhteydessä Klarna tekee luottotietojen tarkistuksen ja hyväksyy hakemuksen lähettämällä luottosopimuksen sähköpostitse (tai kotiosoitteeseesi, mikäli kyseessä on ensimmäinen ostosi tai edellisestä ostosta Klarnalla on kulunut aikaa).

Klarnan Tilin ehdot >>>

Klarnan Laskuehdot >>>

 

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Nivalan Laatukaluste Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Nivalan Laatukaluste Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saajana.

Search