Takaisin

HAY terassikalusteet kesään

Tanskalainen HAY tunnetaan moderneista ja kestävistä sisustustuotteistaan sekä huonekaluistaan. HAYn ulkokalusteista löydät niin ikään kestävät ja modernit ratkaisut ulkotilojen sisustamiseen. Minimalistinen muotoilu ja neutraalit värit tuovat tarvittavaa nostetta terassille, parvekkeelle ja puutarhaan.

HAYn ulkokalusteista tunnetuimmat ovat Palissade-sarjan tuotteet. Jauhemaalatusta teräksestä valmistetut kalusteet soveltuvat käyttöön ympäri vuoden. Valikoima on vuosien kuluessa laajentunut entisestään. Ronan ja Erwan Bouroullecin suunnittelemien tuolien, sohvien sekä pöytien lisäksi saatavilla on myös esimerkiksi upeat aurinkotuolit.

HAY Palissade pyöreä pöytä ja tuolit   HAY Palissade aurinkotuoli
HAY Palissade pöytä ja tuolit


HAY Crate ulkokalusteet ovat Gerrit Rietveldin suunnittelema tuoteperhe, joka syntyi jo vuonna 1934 ja sai ideansa puisten kuljetuslaatikoiden hyödyntämisestä kalusteiden valmistuksessa. Rietveld Originals x HAY -yheistyö kunnioittaa tuolien ja sivupöydän alkuperäistä ideaa ja suunnittelua. Uudelleenlanseerauksen myötä tuotteissa näkyvät edelleen samat tarkasti tasapainotetut mittasuhteet, anteeksipyytelemätön rakenne, materiaalin kunnioittaminen sekä tuotantokustannusten minimointi.

HAY Crate lepotuoli ja pehmuste  HAY Crate lepotuoli ja sivupöytä
HAY Crate lepotuoli ja sivupöytä

Hannes & Fritz saivat inspiraationsa HAY Weekday -ulkokalusteisiin ystävien välisistä ruokailuhetkistä sekä ajatuksesta tuoda ihmiset yhteen. Näistä lähtökohdista syntyivät massiivimäntyiset, pehmeäilmeiset Weekday pöydät ja penkit, joista välittyvät lämpö ja luonnollisuus. Weekday-tuotteet sopivat loistavasti yhdisteltäväksi Crate-tuotteiden kanssa.  

  

Search