Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Akari 10A lattiavalaisin

650,00€ 524,19€
650,00€ 524,19€

Yhteensä:

650,00€ 524,19€

Varastossa

Toimitusaika: 3 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Isamu Noguchi

Valmistaja: Vitra

Vitra Akari-valaisin jäljittelee perinteistä japanilaista paperilyhtyä tunnelmallisin tuloksin. Valo siivilöityy luonnollisen pehmeäksi washi-paperin läpi. Bambu antaa Isamu Noguchin suunnittelemalle valaisimelle ryhdikkään loppusilauksen.

Materiaali: Luonnonvalkoinen Washi-paperi, bambu, teräs, puu
(Paperi vaatii erityistä varovaisuutta. Puhdista pölyhuiskalla)

Halkaisija: 53 cm
Korkeus: 123 cm
Johdon pituus: 300 cm
Paino: 2 kg

Valonlähde: E27, polttimo: 4W LED (sisältyy pakkaukseen)
Energialuokka: A+

Lisätiedot:
Suosittelemme käsittelemään valaisinta erityisen varovaisesti, jotta ohueen ja hauraaseen paperiin ei tule repeämiä. Käsintehdyssä paperissa voi olla ulos työntyviä kuituja. Valaisin voidaan puhdistaa kevyesti sulista valmistetulla pölyhuiskulla, eikä sitä tule altistaa öljylle tai rasvalle. Vain sisäkäyttöön.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17