Takaisin

Vinkit kompaktiin ensiasuntoon

Lähestyvä syksy tuo tullessaan tuulahduksen uudesta, opiskelusta sekä mahdollisista ensiasunnoista. Kokosimme yhteen parhaat vinkit, joilla ensimmäinen oma koti muokkautuu lämpimän kutsuvaksi ja opiskelijalle sopivaksi paikaksi.

Koululaisen valinnat

Hyvä työpiste on koululaisen ehdoton ykköspaikka. Pienempäänkin asuntoon suunnitellut Normann Copenhagenin Journal sekä UMAGE:n Ambitions työpöytä ovat näppärän kompakteja valintoja. Pöydälle mahtuu hyvin tärkeimmät kirjat ja läksyjentekoon vaadittavat tarvikkeet sujahtavat pöytien yhteydestä löytyviin laatikoihin.

Normann Copenhagen Journal Piffany Copenhagen Mr. Wattson pöytävalaisimet

Umbra Trigon muistitaulu


Pyykkipäivien mukavuutta

Pyykkivuorien ei kannata antaa kerääntyä makuuhuoneen lattialle, sillä likaiset vaatteet voi nakata huolettomasti näyttävään pyykkikoriin. Valikoimastamme löytyy monia sisustukseen sopivia pyykkikoreja, jotka kestävät katsetta ja ovat riittävän isoja. HAY:n pyykkikoreista voit valita useasta eri koosta mieleisesi omien tarpeidesi mukaan ja Yamazakin Tower pyykkikori kulkeutuu kätevästi mukana vaikkapa pyykkitupaan.

Umbra pyykkikori Yamazaki Tower pyykkikori

Lisäsäilytystilaa vaatteille

Kaappitilaa ollessa rajallisesti, ovat erilaiset vaaterekit kätevä säilytystapa. Omilla jaloillaan seisovat taikka seinää vasten nojaavat vaatetelineet mahtuvat pienempäänkin tilaan ja ovat huolettomia myös vuokrakodeissa, joissa seinäkiinnitys ei välttämättä olisi vaihtoehto. Umbran Vala lattiapeili yhdistää kätevästi ison peilin sekä vaaterekin ja on siten omiaan toimimaan pienemmässäkin asunnossa. Yamazakin Tower Slim on puolestaan valikoimamme siroin vaateteline ja se sopii yksinkertaisuutensa ansiosta monenlaiseen sisustukseen.

Yamazaki Slim vaateteline  Yamazaki vaateteline 

Eteistilan hyödyntäminen

Kompaktissa kodissa myös eteistilan neliöt on hyvä ottaa hyötykäyttöön. Seinälle aseteltavat erilaiset ripustimet, kuten Muuton Dotsit pitävät laukut ja lakit siistissä järjestyksessä. Kenkätelineistä Tower soveltuu kapeaankin tilaan ja Plain kenkätelinettä puolestaan saa tarpeen mukaan pidennettyä. Avaimet pysyvät tallessa ja helposti mukaan otettavissa Umbran Cubiko hyllyssä taikka Yamazakin Rin avainkaapissa.

Umbra Sling kenkäteline  Yamazaki avainteline     Yamazaki naulakko

Search