Nemo Lighting Lampe de Marseille mini seinävalaisin valkoinen

657,00€
Toimitusaika:
2 päivää 4-5 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Materiaali: Alumiini, muovijohto
Mitat: Pituus 85 cm, halkaisija 30 cm, varjostimen korkeus 24 cm
Johdon pituus: 160 cm
Väri: Valkoinen
Valonlähde: Max 2x5-7W LED (ei sisälly)
IP-luokitus: 20
Valaisimen kanta: E14

Nemo Lighting

Nemo Lighting on italialainen valaisinvalmistaja, joka on erikoistunut korkealaatuisten ja muotoilultaan innovatiivisten valaisinten valmistamiseen. Yritys perustettiin vuonna 1993 Milanossa, Italiassa. Nemontuotevalikoima sisältää laajan valikoiman valaisimia erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin. Heidän valikoimaansa kuuluu riippuvalaisimia, seinävalaisimia, pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia. Nemon valaisimet ovat tunnettuja elegantista ja innovatiivisesta muotoilusta, joka yhdistää nykyaikaisen tyylin ja toiminnallisuuden.
 

Yksi Nemo Lightingin tunnetuimmista tuotteista on "Crown" -riippuvalaisin, jonka on suunnitellut Jehs+Laub. Crown-valaisin on valmistettu metallista ja siinä on ainutlaatuinen kruunumainen muoto, joka luo kauniin valokeilan ympärilleen. Nykyajan kattokruunua on saatavilla useassa eri koossa ja muodossa, jotta jokaiseen tilaan löytyisi siihen sopiva näyttävä valaisin. 
 

Nemo Lighting on tehnyt yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa, kuten Le Corbusierin, Charlotte Perriandin, Vico Magistrettin ja muiden kanssa. Suunnittelijoiden avulla on saatu luotua ajaton ja ikoninen valaisinvalikoima, joissa yhdistyy laadukkuus ja sopiva glamour. Nemon valaisimet ovat saaneet tunnustusta niiden muotoilusta, toiminnallisuudesta ja laadusta sekä niiden kyvystä luoda tunnelmallista ja tehokasta valaistusta erilaisiin tiloihin.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Le Corbusier

Samankaltaisia tuotteita

Search