Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Warm Nordic Brass Top pöytävalaisin valkoinen

459,00€ 370,16€
459,00€ 370,16€

Yhteensä:

459,00€ 370,16€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Svend Aage Holm-Sørensen

Valmistaja: Warm Nordic

Warm Nordic Brass Top on tanskalaisen valaisinsuunnittelijan Svend Aage Holm-Sørensenin suunnittelema tyylikäs pöytävalaisin. Brass Top viimeistelee toimiston ilmeen tai kaunistaa sängyn vierustaa. Useat elegantit yksityiskohdat, kuten pieni pallo lampun yläosassa ja vetokytkimessä sekä pienet reiät varjostimen reunalla luovat näyttävän kokonaisuuden.


Svend Aage Holm-Sørensen oli tanskalainen valaisinmuotoilija ja metalliseppä, jolla oli kokeellisuus ja materiaalien ymmärtäminen täydellisessä tasapainossa. Hän loi innovatiivisia, korkealaatuisia valaisimia, jotka näyttivät kansainvälisiltä ja huokuivat samaan aikaan pohjoismaista estetiikkaa. Svend suunnitteli kaikkea kirjekuorista raitiovaunulippuihin. Osa suunnitelmista jäi piirrustusten ja ideoiden tasolle, mutta osan hän toi eloon lamppujen muodossa. Mielikuvituksensa, taitojensa ja visioidensa ansiosta Svendin työt ovat merkittävä osa tanskalaista valaisinsuunnittelua.


Materiaali: Maalattu teräs, messinki, musta tekstiilijohto
Mitat: Leveys 24 cm, syvyys 31 cm, korkeus 41 cm
Varjostimen halkaisija: 25 cm
Valaisimen kanta: E14
Valonlähde: Max. 3,5W LED (ei sisälly pakkaukseen)
Energialuokka: A++-A
Väri: Valkoinen (warm white)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

We aren’t cool. We’re Warm Nordic.

Warm Nordic on tanskalainen kunnianhimoinen brändi, joka on ankkuroinut pohjoismaiseen design historiaan ajattoman ja esteettisen tyylin, joka inspiroi sinua arvostamaan elämän pieniä asioita. Yritys on lopputulos useiden vuosien intensiivisestä työstä uuden muotoilun, muotoilun historian, laadun ja persoonallisuuden parissa. Warm Nordic tarjoaa värikkään ja hurmaavan huonekalukattauksen sekä valaisimia ja sisustustuotteita täynnä persoonallisuutta. Tuotteet kiteyttävät pohjoismaisen sielunmaiseman, jonka ansiosta ne ovat ajattomia ja lämminhenkisiä.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17