website

-15%

&Tradition Flowerpot VP9 Portable pöytävalaisin vihreä

166,60€
Toimitusaika:
4-5 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 196,00 €

Materiaali: Polykarbonaatti, teräs
Mitat:Halkaisija 16 cm, korkeus 29.5 cm 
Väri: Vihreä (Signal Green)
Valonlähde: Kiiinteä himmennettävä 3W LED 2700K (sisältyy) 
IP-luokka: IP44 
Paino: 0.8 kg
Lisätietoa:Mukana 2m USB-johto latausta varten. Akun lataaminen täyteen kestää noin 8 tuntia. Valaisin on himmennettävä. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

&Tradition 

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman. &traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan. &Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Verner Panton

Samankaltaisia tuotteita

Search