website

-15%

Louis Poulsen NJP pöytävalaisin vaalea harmaa

518,50€
Toimitusaika:
2-3 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 610,00 €
Materiaali: Jalusta terästä, varret ja kupu alumiinia
Mitat: Varjostin 14.9 cm, jalusta 22 cm
Varren pituus: 48 cm + 48 cm
Johdon pituus: 200 cm
Väri: Vaaleanharmaa
Valonlähde: 10W LED 3000K

Louis Poulsen

Louis Poulsen on tunnettu valaistusratkaisujen edelläkävijä, joka on toiminut alalla yli 100 vuoden ajan. Yritys perustettiin Tanskassa vuonna 1874 ja se on sittemmin kasvanut kansainvälisesti tunnetuksi ja arvostetuksi brändiksi valaistusalalla.

Louis Poulsenin filosofiana on yhdistää toiminnallisuus, estetiikka ja kestävä kehitys valaistustuotteissaan. Yritys panostaa korkealaatuiseen suunnitteluun, joka perustuu syvälliseen ymmärrykseen valon vaikutuksesta tiloihin ja ihmisiin. Louis Poulsenin valaisimet tarjoavat optimaalisen valaistuksen erilaisiin ympäristöihin, olipa kyse sitten julkisista tiloista, toimistoista, hotelleista, ravintoloista tai kotitalouksista. Yhtiön valaistusratkaisuilla on vahva skandinaavinen muotokieli, joka yhdistää minimalistisen ja elegantin suunnittelun luonnolliseen valon hyödyntämiseen. Louis Poulsenin valaisimet ovat tunnistettavia kauniista ja toiminnallisista muodoistaan, jotka luovat miellyttävän ja viihtyisän valaistuksen ympäristöihin.

Louis Poulsenin valaisimet ovat voittaneet useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja, kuten Red Dot Design Awardin, iF Design Awardin ja Good Design Awardin. Tämä vahvistaa yrityksen sitoutumista huippulaatuun ja innovatiiviseen suunnitteluun.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

nendo

Samankaltaisia tuotteita

Search