Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Paper Cube lattiavalaisin

200,00€ 161,29€
200,00€ 161,29€

Yhteensä:

200,00€ 161,29€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Bertjan Pot

Valmistaja: HAY

HAY Paper Cube on Bertjan Potin vuonna 2022 suunnittelema tyylikäs valaisinsarja. Kuutionmuotoinen Paper Cube lattiavalaisin on saanut inspiraationsa taitelluista paperikoristeista ja niiden helposta kokoamisesta. Lämmintä ja tunnelmallista valoa tarjoava valaisin ihastuttaa viimeistellyillä yksityiskohdilla, kuten vankoilla saarnijaloillaan ja niiden päistä löytyvillä punaisilla "töppösillään". Lattiavalaisimen lisäksi sarjaan kuuluu myös pienempi pöytävalaisin.

Materiaali: ECOPET®, kierrätetty PET-muovi, FSC-sertifioitu lakattu pyökki, TPE-kumitassut
Mitat: Leveys 36 cm, korkeus 74 cm, syvyys 36 cm
Väri: Valkoinen, pyökki, punainen
Johdon pituus: 250 cm
Valonlähde: E27 max 15W LED, 2700K (ei sisälly)
Valmistusmaa: Kiina
Lisätietoa: Valaisin ei ole himmennettävä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17