Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Fluid iso valaisin valkoinen

379,00€ 305,65€
379,00€ 305,65€

Yhteensä:

379,00€ 305,65€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Claesson Koivisto Rune

Valmistaja: Muuto

Muuto Fluid valaisimen pehmeä muoto ja lempeä valonhehku tekevät siitä sopivan hillityn, mutta kuitenkin elegantin sisustuselementin. Tyylikäs Fluid sopii monenlaiseen ympäristöön. Valaisin on valkoista opaalilasia.

Materiaali: Suupuhallettu opaalilasi
Mitat: Halkaisija 42 cm, korkeus 27 cm
Kattokupin halkaisija: 11 cm
Johdon pituus: 350 cm
Väri: Valkoinen
Valonlähde: E27 max. 18W LED (ei sisälly)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17