website

-15%

Flos Aim Cable-Plug musta

654,50€
Toimitusaika:
3-4 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 770,00 €
Materiaali: ABS-muovi, alumiini, polykarbonaatti
Mitat: Varjostimen halkaisija 24.3 cm, varjostimen korkeus 21.1 cm
Johdon pituus: Säädettävä 3-9 m
Väri: Musta
Valonlähde: Kiinteä 16W LED
Kirkkaus: 895 lm
Värilämpötila: 2700K
IP luokitus: IP20

Flos - Ajattomia valaisinklassikoita 

Flos on italialainen valaisinvalmistaja, joka on valmistanut useita kuolemattomia designklassikoita. Flos sai alkunsa mahtavasta ideasta luoda tuotteita, jotka mullistaisivat niin Italian kuin ulkomaidenkin kauppaa. Suunnittelu lähti valaisimen ytimestä – valonlähteestä. Dino Gavina ja Cesare Cassina perustivat Flosin vuonna 1962. Vuonna 1964 vetovastuuseen nousi Sergio Gandini, jonka pojan Piero Gandinin johdolla Flos on siirtynyt uudelle vuosituhannelle. 

Flosin valaisimet ovat alusta asti olleet uusinta muotoilua ja tekniikkaa edustavia. Yhteistyökumppaneina ovat vuosien varrella toimineet italialaisen muotoilun mestarit sekä kansainväliset huippusuunnittelijat, kuten Achille Castiglioni, Philippe Starck, Patricia Urquiola ja Antonio Citterio. Valaisinmallistossa yhdistyy uusimmat innovaatiot, klassikot sekä aikansa nimekkäimpien suunnittelijoiden kädenjälki. Flosin valikoima jakaantuu kotipuolen ja julkitilapuolen valaisimiin. Kumpaankin mallistoon kuuluu erilaisia kattovalaisimia, seinävalaisimia, pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia. Brändi yhdistää innovatiivisen muotoilun, teknologian ja korkealaatuiset materiaalit tuotteissaan.
 

Flos pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia valaistusratkaisuja ja hyödyntämään uusinta teknologiaa valaisimissaan. Flosin tuotteet yhdistävät toiminnallisuuden ja esteettisen muotoilun, ja niitä käytetään niin kotitalouksissa kuin julkisissa tiloissa, kuten hotelleissa, ravintoloissa ja gallerioissa. Flosin valaisimet edustavat korkeaa laatua, tyylikkyyttä ja designin huippua. Brändi on saavuttanut kansainvälistä suosiota ja sen valaisimia löytyy monista arvostetuista muotoilumuseoista ja kokoelmista ympäri maailmaa.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Ronan & Erwan Bouroullec

Samankaltaisia tuotteita

Search