website

Artek A330S Golden Bell riippuvalaisin messinki

565,00€
Toimitusaika:
2 päivää 2 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Materiaali: Ulkopinta messinkipinnoitettua kiillotettua terästä. Sisäpinta maalattu valkoiseksi, messinkinen kattokuppi. Valkoinen muovijohto.
Mitat: Halkaisija 17 cm, korkeus 20 cm
Johdon pituus: 250 cm
Väri: Messinki, valkoinen muovijohto
Valonlähde: 1 x 12W LED, E27 (ei sisälly)
Suojausluokka: II, IP20
Energialuokat: A++, A+, A, B, C, D, E

Artek - pitkäikäisiä klassikoita 

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”. 

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Alvar Aalto

Samankaltaisia tuotteita

Search