Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek A330S Golden Bell riippuvalaisin kromi

525,00€ 423,39€
525,00€ 423,39€

Yhteensä:

525,00€ 423,39€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek A330S on veistoksellisen kaunis valaisin, joka herättää ihailua olipa valo päällä tai ei. Kauniin riippuvalaisimen reikäkuvioitu alareuna levittää ympärilleen kauniin kruunumaisen kuvion ja estää häikäisyä. Aino ja Alvar Aalto suunnittelivat valaisimen vuonna 1936 osaksi helsinkiläisen Ravintola Savoyn sisustusta, missä alkuperäiset valaisimet ovat yhä tänäkin päivänä paikoillaan. Valaisin esiteltiin Suomen osastolla Pariisin maailmannäyttelyssä vuonna 1937. Sulavalinjainen A330S valaisin tunnetaan myös nimellä ”Kultakello”.

Materiaali: Kromattu teräs. Sisäpinta maalattu valkoiseksi. Valkoinen johto, krominen kattokuppi.
Mitat: Halkaisija 17 cm, korkeus 20 cm
Johdon pituus: 2,5 m
Väri: Kromi
Valonlähde: 1 x 12W LED, E27
Suojausluokka: II, IP20
Valaisimelle soveltuvien polttimoiden energialuokat: A++, A+, A, B, C, D, E

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17