Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Estique peili naulakolla

99,00€ 79,84€
99,00€ 79,84€

Yhteensä:

99,00€ 79,84€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Umbra

Umbra Estique peili naulakolla on mitä käytännöllisin säilytysratkaisu eteiseen. Kuusi puista ripustuskoukkua ja pieni taso tarjoavat säilytystilaa takeille, asusteille sekä esimerkiksi avaimille tai muille pienille esineille. Umbra Estique ratkaisee arkiset säilytysongelmat niin kotona kuin toimistollakin. Ripustuskoukkujen ja tason kantavuus yhteensä 16 kg.

Materiaali: Peililasi, pyökki, metalli
Mitat: Leveys 46 cm, syvyys 10 cm, korkeus 41 cm
Väri: Valkoinen/luonnonvärinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17