Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

String System kokonaisuus kenkähylly

289,00€ 233,06€
289,00€ 233,06€

Yhteensä:

289,00€ 233,06€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: String Furniture

String kenkähylly kahdella, joko 58cm tai 78cm leveällä metallisella hyllyllä. Kätevä seinäkiinnitteinen kenkähylly järjestää kenkäsi tyylikkäästi ja helpottaa siivousta jättämällä lattian allaan tyhjäksi. String hyllykokonaisuuksia on helppoa kasvattaa tarpeen mukaan ajan kuluessa.

Sisältö:
- String sivupaneeli 50x30 2kpl
- String kenkähylly 58x30 tai 78x30 2kpl

Materiaali: Jauhemaalattu teräs, maalattu teräs
Mitat: Leveys 58 tai 78 cm, korkeus 50 cm, syvyys 30 cm
Väri: Valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Kätevä String hylly – helppo koota ja yhdistellä!

Voit koostaa kätevästi oman hyllyjärjestelmäsi Stringin omalla rakennusohjelmalla osoitteessa: https://stringfurniture.com/build-your-own

Nils Strinning suunnitteli String-hyllyjärjestelmän vuonna 1949. Tuote osallistui Ruotsissa kirjahyllyjen suunnittelukisaan, voittaen sen. Syy voittoon oli sama, jonka takia se on vielä tänäkin päivänä suuressa suosiossa. Hyllyt menevät kompaktiin tilaan, ovat helppoja koota ja yhdistellä. Ne ovat näppärän kokoista säilytystilaa pienille tavaroille ja yhdistelemällä niistä saa isojakin hyllykokonaisuuksia vaikkapa kirjahyllyksi. Näistä käytännönläheisistä lähtökodista syntyi ikoni, joka on kestänyt tähän päivään asti. 

Edistyksellinen rakenne mahdollisti visuaalisesti kevyen ulkonäön, jonka moderni ilme on pitänyt sen ajattomana. Sittemmin valikoimaa on laajennettu lukuisilla hyllyjen materiaali ja värivaihtoehtoilla. Saatavilla myös erityyppisiä hyllyjä, esim. lehtitelinettä ja lokerikkoja. Tämän lisäksi hyllyjärjestelmä on saanut moderneimman ja keveimmän versionsa Plexin, jossa sivupaneelit ovat läpinäkyvvää pleksiä. Meiltä löydät String Pocketit, String Pocket Plexit sekä useita Stringin lipastoja ja kaappeja.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17