Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Normann Copenhagen Dropit ripustin S 2kpl musta

29,00€ 23,39€
29,00€ 23,39€

Yhteensä:

29,00€ 23,39€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 7€

Suunnittelija: Asshoff & Brogård

Valmistaja: Normann Copenhagen

Normann Copenhagen Dropit on puinen, pisaran muotoinen koukku, jolla on vahva visuaalinen ilme sekä kaunis viimeistely. Ripustin toimii seinällä niin yksin kuin useammankin pisaran ryhmänä. Dropit ripustimen ideana on, että se näyttää upealta myös silloin kun siinä ei säilytetä tavaraa. Luo tyylikäs ja käytännöllinen taideteos eteisen tai lastenhuoneen seinälle! Yksi pakkaus sisältää kaksi ripustinta.

Materiaali: puu
Mitat: korkeus 7.7, leveys 5, syvyys 8 cm
Väri: musta
Lisätietoja: Pakkaukseen sisältyy kiinnitysruuvit sekä -tulpat.

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Normann Copenhagen – uusi näkökulma designiin

Tanskalaisen Norman Copenhagenin missio alusta asti oli luoda rohkeita esineitä, jotka kääntävät katseita pitkään. Suunnittelijat Jan Andersen ja Poul Madsen perustivat yrityksen 1999. Vuonna 2002 valmistunut Norm 69-lamppu oli alkusykäys, joka siivitti Normann Copenhagenin suureen tietoisuuteen. Seuraavien vuosien aikana mallisto laajeni räjähdysmäisesti yli 30 tuotteella ja pian mukaan tulivat valaisimien lisäksi mukaan myös huonekalut. Kaiken tämän lisäksi alkoi mittava yhteistyö suurten suunnittelijoiden ja uusien nousukkaiden kanssa. 

Uusien näkökulmien ja normien haastamisen avulla Norman Copenhagen tekee tavallisesta tavatonta. Norman Copenhagen erottaa itsensä muista etenkin räväyttävillä värivalinnoilla, jotka ovat usein muotimaailmasta lainattuja. Alati kasvava kokoelma pitää sisällään niin huonekaluja kuin veistoksellisia valaisimia. Meiltä löydät mm. Norm 69- valaisimet ja Tablo-pöydät.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17