Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Umbra Cubiko suihkuteline musta

45,00€ 36,29€
45,00€ 36,29€

Yhteensä:

45,00€ 36,29€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Martin Luu & Eugenie De Loynes

Valmistaja: Umbra

Umbra Cubiko suihkuteline on yksinkertainen ja moderni ratkaisu suihkutarvikkeiden säilytykseen. Suihkuteline koostuu kahdesta suuresta hyllystä, joissa molemmissa on pieniä reikiä helpottamaan tuotteiden nopeaa kuivumista. Hyllyissä on myös kaksi isompaa reikää, jotta voit säilyttää saippuapulloja väärinpäin ja puristaa pullosta tarvittavan määrän saippuaa suoraan käteesi. Telineessä on kaksi liikuteltavaa s-koukkua sekä yksi tupla s-koukku. Voit ripustaa suihkutelineen suihkupäähän tai suihkuseinän yli. Shower Caddy telineessä on imukupit, jotka takaavat tuotteen vakauden.

Materiaali: Jauhemaalattu teräs
Mitat: Leveys 31 cm, syvyys 11 cm, korkeus 61 cm
Paino: 1.5 kg
Väri: Musta
Lisätietoa: Tuotetta ei voi kiinnittää pelkillä imukupeilla.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Umbra

Umbra (latinankielellä "varjo") perustettiin vuonna 1979 Torontossa, Kanadassa. Paul Rowan pyysi mukaansa lapsuudenystävänsä Les Mandelbaumin ja yhdessä he alkoivat suunnitella jokapäiväisiä tuotteita ajanmukaiseksi muotoiluksi. Modernin designin lisäksi kaverukset halusivat tuotteista kilpailukykyisiä sekä hinnan että asenteen puolesta.

Umbran kansainväliset suunnittelijat pyrkivät herättämään ajatuksia jokaisessa luomassa tuotteessaan. Inspiraatiota haetaan vahvastai maailmanlaajuisista trendeistä ja uusista syntyvistä tarpeista. Umbra ei myöskään pelkää rikkoa niin kutsutun normaalin designin rajoja.

Nykyään Umbra on tunnettu nokkelien kodin käyttötavaroidensa ansiosta ympäri maailmaa, sillä tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Umbran toimistoja löytyy myöskin jo Euroopasta, Kanadasta, Yhdysvalloista sekä Kiinasta.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17