Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Eva Solo FireBox ulkotakka

999,00€ 805,65€
999,00€ 805,65€

Yhteensä:

999,00€ 805,65€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Eva Solo

Eva Solon FireBox-ulkotakan rytmikkääseen muotoiluun kätkeytyvä loimu on taatusti kesäiltojen tunnelman keskipiste. FireBoxin alaosaan voit varastoida polttopuut, ja lisätä niitä helposti tulipesään. Sisäänrakennettu savupiippu ohjaa savun ulkotakan taustapuolelta, pois käyttöalueelta.

Eva Solo FireBox on valmistettu säänkestävästä Corten-teräksestä, joka on käsitelty hapettumaan luonnollisesti. Hapettumisen johdosta syntyvä tahraamaton ruostekerros suojaa terästä jokaisena vuodenaikana. Teräksen pinta patinoituu luonnollisesti ajan kuluessa, ja pintakuvio saattaa muuttua lämpötilojen johdosta. Naarmuuntuminen saattaa aiheuttaa ruostumista pintakerroksen alta ja pieniä tahroja tai valumia saattaa ilmetä. Pinnoite kestää 800 °C:n lämpötilan. FireBox-ulkotakan ympäristössä täytyy käyttää samoja turvatoimia kuin muitakin ulkotulia käyttäessä.

Materiaali: Corten-teräs
Mitat: Leveys 37.5 cm, korkeus 124.4 cm, syvyys 43 cm
Paino: 48 kg
Hoito-ohjeet: Puhdista lämpimällä vedellä ja käytä tarvittaessa apuna pehmeää harjaa tai sientä. Pyyhi kuivaksi ja vältä naarmuttamista. Useimmissa tapauksissa naarmut voi korjata maalilla, joka kestää 800 °C:n lämpötilan.
Lisätietoa: FireBox toimitetaan koottuna.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Nämä tuotteet saattavat kiinnostaa sinua

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17