Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Cork kulho pieni

145,00€ 116,94€
145,00€ 116,94€

Yhteensä:

145,00€ 116,94€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jasper Morrison

Valmistaja: Vitra

Puhtaasta korkista sorvatussa Cork kulhossa on korkille ominainen pintakuvio ja samettinen kosketus. Cork kulhoja on saatavilla kahdessa eri koossa, ja ne toimivat loistavasti kulhona ja tarjottimena. Korkki on uusiutuva raaka-aine, mikä kuuluu Vitran periaatteisiin vastuullisuudesta.

Materiaali: Korkki
Mitat: Halkaisija 30 cm, korkeus 5 cm
Väri: Korkki
Lisätietoa: Korkki on luonnollinen materiaali, joten jokainen Cork tarjotin on uniikki.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17