Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Inlay purkki S hiekka

35,00€ 28,23€
35,00€ 28,23€

Yhteensä:

35,00€ 28,23€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Inlay purkissa kaksi kaunista ruskean sävyä leikittelee muodostaen pintaan marmorimaista kuviota. Purkki toimii säilytysastiana monille pienesineille kylpy- ja työhuoneessa tai keittiössä kuivaruualle, kuten pastalle. Mukana tulevaa kantta voi pitää joko purkin päällä piilottaen sisällön tai vaihtoehtoisesti ihan erillisenä alusastiana sekä lautasena.

Ferm Living Inlay astioiden kiiltävä viimeistely tuo kaunista kontrastia ruskeiden sävyjen pariksi. Astiat voi pestä pesukoneessa, mutta tiskaamalla värisävyt säilyvät kauniina pidempään.

Materiaali: Lasitettu kivitavara
Mitat: Halkaisija 9.8 cm, korkeus 9.5 cm
Väri: Hiekka, ruskea
Hoito-ohjeet: Kestää konepesun.
Lisätietoa: Jokainen tuote on materiaalin sekä valmistustavan ansiosta uniikki.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17