Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Panton tuoli valkoinen

335,00€ 270,16€
335,00€ 270,16€

Yhteensä:

335,00€ 270,16€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Verner Panton

Valmistaja: Vitra

Vitra Panton tuoli on modernin sisustamisen klassikko. Verner Pantonin vuonna 1959 suunnittelema tuoli on kevyt mutta kestävä. Panton oli aikanaan ensimmäinen kokonaan muovista ja yhdestä osasta koostuva tuoli. Joustava istuin ja verraton muotoilu tekevät Panton tuolista hyvän istua. Sekä ulko- että sisäkäyttöön soveltuva tuoli takaa ryhdikkään asennon tukevalla selkänojallaan. Panton tuoli on saanut lukuisia kansainvälisiä design palkintoja ja on esillä useiden museoiden kokoelmissa.


Materiaali: Polypropyleeni
Mitat: Leveys 50 cm, syvyys 61 cm, korkeus 86 cm
Istunkorkeus: 44 cm
Väri: Valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17