Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition In Between SK1 tuoli öljytty pähkinä

632,00€ 509,68€
632,00€ 509,68€

Yhteensä:

632,00€ 509,68€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Sami Kallio

Valmistaja: &Tradition

&Tradition In Between SK1 tuolin ominaisilmeeseen kuuluvat pyöristetyt, viistot jalat sekä kauniisti sivuilta ja takaa tuettu käsinoja. Kevyt ja elegantti tuoli huokuu skandinaavista arvokkuutta. Tuolin valmistuksessa on hyödynnetty suunnittelijan, Sami Kallion, sydäntä lähellä olevia perinteisiä puuntyöstömenetelmiä. Vanhat menetelmät tuovat tuolille arvokasta lujuutta ja luonteikkuutta. In Between tuolin moderni ilme yhdistettynä perinteisiin valmistusmenetelmiin ja suomalaiseen muotoiluun takaavat, että tuoli sopii kauniisti niin uudempaa kuin vanhempaakin ilmettä henkivään kotiin.

Materiaali: Öljytty pähkinä, muotoonpuristettu viilu
Mitat: Leveys 58 cm, syvyys 54 cm, korkeus 48 cm
Istuinkorkeus: 45 cm
Käsinojan korkeus: 70 cm
Väri: Pähkinä
Tuolin istuinosaa saatavilla myös useilla eri kangas sekä nahka päällisillä. Otathan yhteyytä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla, jos olet kiinnostunut eri istuinosista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17