Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Design House Stockholm Wick tuoli tammi

831,00€ 670,16€
831,00€ 670,16€

Yhteensä:

831,00€ 670,16€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jesper Ståhl & Karl Malmvall

Valmistaja: Design House Stockholm

Design House Stockholm Wick tuoli on Jesper Ståhlin ja Karl Malmvallin suunnittelema tuoli, joka on saanut alkunsa vanhasta korista. Suunnittelijakaksikko halusi kauniin, mutta käytännöllisen tuolin. Tämä ajatus mielessä pitäen tuoli muotoiltiin sellaiseksi, että se on helposti ripustettavissa pöydän reunaan, esimerkiksi pois imuroinnin tieltä. Wick tuoli palvelee sinua ruokapöydän ympärillä, mutta on myös kaunis esine yksilönä eteisen tai olohuoneen nurkassa. Wick tuolia on saatavilla usealla eri värillä ja jalkavaihtoehdolla.

Materiaali: Tammi
Mitat: Leveys 57 cm, syvyys 50.5 cm, korkeus 75 cm
Istuinkorkeus: 44 cm
Väri: Tammi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Design House Stockholm

Anders Färdig perusti Design House Stockholmin vuonna 1992, ns. muotoilun julkaisutaloksi. Yritys toi ensimmäiset omat tuotteensa ulos 1997. Design House Stockholmilla on omalaatuinen, monella tapaa käänteinen toimintatapa suunnittelijoidensa kanssa. He eivät valitse tuotteelle suunnittelijaa, vaan kiinnostuneet suunnittelijat tuovat omat ideansa pöydälle. Tuotteissa on tätä kautta vahva, omaperäinen ja inhimillinen leimansa. Tavoitteena on kerätä nimen taakse paras skandinaavinen mallisto, joka elää yli trendien. Tämä onnistuu rohkeilla tuotteilla, jotka tuovat aina jotain uutta genreensä.

Design House Stockholmissa ei myöskään luoteta vain suuriin suunnittelijoihin, vaan sen kautta moni tuntematonkin suunnittelija on saanut tuotteensa kaikkien saataville.  Block-hittivalaisimen suunnitteli Harri Koskinen, ollessaan vielä tuntematon opiskelija. Valaisin nousi maailman suosioon ja on yksi tämän hetken tunnetuimmista valaisimista Design House Stockholmin mallistossa. Yli sata suunnittelijaa on vuosien saatossa kasvattanut Design House Stockholmin valikoimaa uniikeilla tuotteillaan. 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17