Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Kiki 3-istuttava sohva

3049,00€ 2458,87€
3049,00€ 2458,87€

Yhteensä:

3049,00€ 2458,87€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ilmari Tapiovaara

Valmistaja: Artek

Artek Kiki sohvan selkeä yleisilme viehättää. Mukava ja pehmeä istuinosa on verhoiltu virtaviivaiseksi ja musta teräsrunko pitää yllä siroa mutta suoralinjaista ilmettä. Kiki -sarja eroaa muotokieleltään huomattavasti Ilmari Tapiovaaran muista töistä. Modulaarista sarjaa voit esimerkiksi yhdistellä loputtomiin oman mielesi mukaan. Materiaali: Teräsrunko, mattamustaksi maalattu, istuimessa vaahtomuovi- ja Dacronvanupehmuste, muovinastat Mitat: Leveys 173 cm, syvyys 76cm, korkeus 68 cm, istuinkorkeus 39 cm Väri: Musta runko Kangasvaihtoehdot: K1 Kvadrad Remix 123 - vaaleanharmaa, 163 - tummanharmaa, 223 - luonnonvalkoinen Koostumus: Villakangas 90% villa, 10% polyamidi K2 Lauritzon´s Bolshoi 16 - harmaabeige, 19 - musta tai 49 - viininpunainen Koostumus: Samettikangas 53% akryyli, 42% polyesteri, 5% viskoosi Nahkavaihtoehdot: Sörensen Prestige - Black tai Sörensen Elegance - Walnut Tuotteeseen on saatavilla useita eri verhoiluvaihtoehtoja. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla, mikäli olet kiinnostunut muista kuin tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17