Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Adea Bon 230cm sohva

4155,00€ 3350,81€
4155,00€ 3350,81€

Yhteensä:

4155,00€ 3350,81€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Valmistaja: Adea

Adea Bon sohvassa tiukkalinjainen keveä jalkarakenne yhdistyy pehmeisiin muotoihin. Hauska kontrasti ohuiden jalkojen ja muhkeiden käsinojien välillä kiinnittää katseen tyylikkääseen Bon-sohvaan. Sohvassa on irrotettava kangasverhoilu, joka tekee puhdistamisesta helppoa ja lisää sohvan käyttöikää.

Kangas: DAS (50% PP, 31% PES, 19% CO)
Jalat: Bon metallijalka, musta
Mitat: Leveys 230 cm, syvyys 96 cm, korkeus 75 cm
Istuinkorkeus: 44 cm
Istuinsyvyys: 64 cm
Lisätietoa: Irrotettava kangasverhoilu.

Esimerkkihinta edullisimmalla 1-hintaryhmän kankaalla. Saatavilla usealla eri Adean verhoiluvaihtoehdoilla. Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut muista kuin esillä olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Adea - Kotimaista käsityötä

Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä.

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon.

Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17