Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Airy S sohvapöytä

395,00€ 318,55€
395,00€ 318,55€

Yhteensä:

395,00€ 318,55€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Cecilie Manz

Valmistaja: Muuto

Muuton Airy sohvapöydän suunnittelija Cecilie Manz halusi luoda ilmavan pöytäsarjan, jonka selkeä ja hiljainen olemus asettuisi monenlaiseen tilaan ja sisustukseen. Airy pöytä on rakenteeltaan tukeva mutta kaunislinjainen kokonaisuus esimerkiksi sohvan yhteyteen yksin tai useamman pöydän kanssa.

Materiaali: Kansi vaneria ja nanolaminaattia, pulverimaalattu teräsrunko
Mitat: Leveys 68 cm, syvyys 44 cm, korkeus 37.2 cm
Väri: Luumu, valkoinen, musta tai harmaa
Valmistusmaa: Pöytälevy valmistettu Tanskassa, runko valmistettu Ruotsissa

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17