Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Tray pöytä 40x60 valkoinen

245,00€ 197,58€
245,00€ 197,58€

Yhteensä:

245,00€ 197,58€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: HAY

Valmistaja: HAY

HAY Tray pöytä on tanskalaista designia. Pöytä muokkautuu helposti huoneen mukaan ja sitä voi yhdistellä kätevästi vaikkapa useiden erikokoisten Tray-pöytien kanssa. Yksinkertaisen designinsa ansiosta pöytää voi käyttää niin sohvapöytänä, tarjoilupöytänä kuin yöpöytänäkin. Myös tarjotinpöydäksikin kutsutulle Traylle voidaan asettaa erillisiä HAY tarjottimia, jotka tuovat vaihtelua värivalikoimaan sekä toimivat käytännöllisenä säilytyslokerikkoina. HAY Tray-pöytä koostuu teräskehikosta, jonka päällä on irroitettava tarjotin. Pöytää on saatavilla neljä eri kokoa.

Materiaali: Jauhemaalattu teräs
Mitat: Leveys 60 cm, pituus 40 cm, korkeus 50/54 cm
Väri: Valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17