Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Marble M sivupöytä valkoinen marmori

405,00€ 326,61€
405,00€ 326,61€

Yhteensä:

405,00€ 326,61€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Livingin marmorinen pyöreä sivupöytä on kaunis kuin koru ja saa ympäröivän tilan loistamaan siron siluettinsa ja uniikin materiaalinsa ansiosta. Vankan teräsrakenteen päälle asettuva yhtenäinen marmoritaso kuvioineen luo harkitun ja ajattoman kokonaisuuden. Marmoripöytä sopii monenlaiseen tilaan, yhdessä sarjan muiden, erisävyisten ja kokoisten pöytien kanssa luot mielenkiintoisen, yhtenäisen kokonaisuuden. Mitat: Halkaisija 40 cm Korkeus 45 cm Materiaali: Kansi Marquina marmori, jauhemaalattu teräsrunko Väri: valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17