website

-15%

Adea Plateau 60x60 sohvapöytä valkoinen marmori

849,15€
Toimitusaika:
4-5 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 999,00 €
Materiaali: Carrara-marmori, pulverimaalattu metalli
Mitat: Leveys 61.5 cm, syvyys 61.5 cm, korkeus 35 cm
Väri: Valkoinen, musta
Paino: 35.5 kg
Lisätietoa: Marmori on luonnonmateriaali, minkä vuoksi jokainen pöydän kansi on erilainen ja voi poiketa myyntikuvasta kuvioinniltaan ja pinnaltaan. Puinen tarjotintaso ostettavissa erikseen.

Adea - Kotimaista käsityötä

Kotimainen Adea tunnetaan raikkaasta ja ajattomasta tyylistään suunnitella ja valmistaa huonekaluja. Kauneus ja käyttömukavuus ovat tuotteissa täydellisessä tasapainossa. Kaikki tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä. 

Adealla uskotaan hyvän huonekalun olevan kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Huonekaluja suunnittelevat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat, jotka antavat tuotteille puhuttelevan ja funktionaalisen muodon. Adealle luovuus ja avara sydän on tärkeää. Välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä ja ekologinen suunnittelu, valmistus sekä kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana myös tuleville sukupolville.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Mats Broberg & Johan Ridderstråle

Samankaltaisia tuotteita

Search