Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muoto2 Primus pöytä musta

1490,00€ 1201,61€
1490,00€ 1201,61€

Yhteensä:

1490,00€ 1201,61€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 10€

Suunnittelija: Kirsi Pasanen ja Mikko Kenttä

Valmistaja: Muoto2

Muoto2 Primus on tyylikkään pelkistetty ruokapöytä, jonka ovat suunnitelleet Kirsi Pasanen ja Mikko Kenttä. Pyöreän pöydän kansi on päällystetty erittäin kestävällä ja helppohoitoisella FENIX NTM® -nanopinnalla, joka antaa samalla kannelle kauniin mattaisen viimeistelyn. Pöydän kannen alapinta sekä reuna on maalattu, samoin kuin metallinen keskijalka.

Kotiin ja kahviloihin soveltuvaa Primus pöytää on saatavilla kymmenen sentin välein koossa 80-150 cm. Metallijalustan halkaisija vaihtuu kannen koon mukaan. Muoto2 Primus pöydät valmistetaan Lahdessa.

Materiaali: Metalli, FENIX NTM® -nanopinnalla päällystetty laminaatti
Mitat: Halkaisija 80-150 cm, korkeus 73 cm
Väri: Musta
Hoito-ohjeet: Pyyhi tahrat ja nesteen pois mahdollisimman pian kostealla keittiöliinalla. Rasvatahrojen pyyhkimiseen voi käyttää
lisäksi mietoa astianpesuainetta. Hankalat tahrat ja kevyet naarmut voi puhdistaa ihmesienellä hankaamalla. Pyyhi pinta aina puhdistuksen jäkeen vielä puhtaalla, kostealla keittiöliinalla ja kuivaa huolella. HUOM. Kannen maalattuihin reunoihin ei saa käyttää ihmesientä.
Lisätietoa: Toimitetaan kahdessa osassa, jalusta ja kansi erillään. Metallijalustan halkaisija vaihtuu kannen koon mukaan.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Suomalaisen Muoto2:n lähtökohtana on ollut yhdistää suunnittelu, valmistus ja tuotteiden kehitys saman katon alle. Kahden muotoilijan, Kirsi Pasasen ja Mikko Kentan perustama yritys oli ensimmäinen suunnittelutoimisto, jolla oma tuotanto on ollut mukana alusta asti. Muoto2-nimen takana on ajatus muotoilusta tilassa. Lisäksi ajatuksessa oli mukana tuoda esille perustajien lukumäärä. Valikoimastamme löytyy mm. suositut Kiekko -kellot ja jalopuiset Pala-leikkuulaudat.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17