Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Interface Core lepotuoli ja rahi kangasverhoilu

3020,00€ 2435,48€
3020,00€ 2435,48€

Yhteensä:

3020,00€ 2435,48€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ole Tornøe Olesen

Valmistaja: Interface

Interface Core lepotuoli yhdistelee vaivattomasti retroa ja modernia muotokieltä. Selkeälinjainen ja ryhdikäs ulkomuoto sekä ihanan pehmeät höyhentyynyt takaavat lepotuolin istuinmukavuuden. Mitoitukseltaan siro Core lepotuoli sopii erinomaisesti pienempiinkin tiloihin.

Materiaali: Runko metallia ja polyuretaanivaahtoa, istuinpehmusteena kerrosrakenteinen vaahtomuovi ja pintapehmusteena höyhenvanu-sekoite, selkätyynyt lokeroituja höyhenvanu-sekoitetyynyjä, mustaksi maalattu metallijalka.

Mitat: Lepotuoli: Korkeus 101 cm, leveys 72 cm, syvyys 90 cm,
Istuinkorkeus: 50 cm
Rahi: Korkeus 42 cm, leveys 54 cm, syvyys 37 cm
Lisätietoja: Irrotettava verhoilu. Vetoketjut istuimen alla ja selässä. Tyynyissä irrotettavat vetoketjulliset päälliset.

Esimerkkihinta laskettu edullisimman kangasvaihtoehdon mukaan.

Saatavilla usealla eri verhoiluvaihtoehdolla. Otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla niin löydämme sinulle sopivimman vaihtoehdon! Huomioithan, että kuvan tuoli ei ole verhoiltu edullisimman kangasvaihtoehdon kankaalla.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Interface

Vuodesta 1963 lähtien Interface on valmistanut suomalaisiin koteihin sohvia, joissa on hyvä istua. Interface-tuotteet ovat tunnettuja ylellisestä mukavuudestaan, johon on yhdistetty viimeisimmät trendit sekä skandinaavinen muotokieli. Sohvat ovat tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia ja valmistetaan tilaustyönä. Raaka-aineet ovat hankittu vastuullisilta tavarantoimittajilta Suomesta ja muualta Euroopasta. Tuotteet valmistetaan Suomessa. Kolme Interfacen avainsanaa ovat ympäristöystävällisyys, ajattomuus ja kotimaisuus.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17