Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Hee Lounge Chair valkoinen

302,00€ 243,55€
302,00€ 243,55€

Yhteensä:

302,00€ 243,55€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Hee Welling

Valmistaja: HAY

HAY Hee Lounge tuolin leveä ja kutsuva istuinosa sekä matala istuinkorkeus tekevät siitä Hee -sarjan rennoimman mallin. Vaikka Lounge tuoli poikkeaakin rennoilla mittasuhteilla muista saman sarjan tuotteista, on siinä kuitenkin tuttu kevyt ja esteettinen ulkonäkö. Pinottavaa ja vedenkestävää Hee Lounge tuolia voi käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Tyylikäs ja rento tuoli sopii kotiin ja julkisiin tiloihin, baareihin ja ravintoloihin.

Materiaali: Jauhemaalattu, ruostumaton teräs
Mitat: Leveys 72 cm, syvyys 67 cm, korkeus 67 cm
Istuinkorkeus: 37 cm
Väri: Valkoinen

Paketin koon vuoksi toimitetaan pääsääntöisesti matkahuollon kautta.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17