Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Mademoiselle keinutuoli maalattu musta

1775,00€ 1431,45€
1775,00€ 1431,45€

Yhteensä:

1775,00€ 1431,45€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ilmari Tapiovaara

Valmistaja: Artek

Artek Mademoiselle keinutuoli yhdistelee luontevasti modernia ja perinteistä tyyliä. Ilmari Tapiovaaran vuonna 1956 suunnittelema Mademoiselle keinutuoli sai innoituksensa perinteisistä pinnatuoleista. Artek Mademoiselle keinutuoli on valmistettu massiivikoivusta. Korkea selkänoja ja matala istuinosa antavat keinutuolille sen omaperäisen ja elegantin muodon. Erityisesti kotikäyttöön sopivassa keinutuolissa ei ole käsinojia.

Materiaali: Istuin, selkänoja ja runko maalattua massiivikoivu
Mitat: Leveys 55 cm, syvyys 91 cm, korkeus 96 cm
Istuinkorkeus: 44 cm
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17