Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Karuselli rahi musta nahka

2925,00€ 2358,87€
2925,00€ 2358,87€

Yhteensä:

2925,00€ 2358,87€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Yrjö Kukkapuro

Valmistaja: Artek

Artek Karuselli rahi Yrjö Kukkapuron suunnittelemalle klassikkotuolille. Karusellin tyylikkyys ja kehoa myötäilevä mukavuus ovat omaa luokkaansa, jota tyyliin mukautuva rahi jatkaa kauniisti. Kukkapuro haki täydellisiä mittasuhteita vuosikausia pyrkimyksenään yhdistää funktio, ergonomia ja orgaaninen muoto. Pitkällisen suunnittelun päätteeksi hän lanseerasi Karuselli lepotuolin ja rahin vuonna 1964.

Materiaali: Lasikuiturunko
Verhoilu: Sörensen Prestige-nahka
Mitat: Korkeus 38 cm, leveys 53.5 cm, syvyys 53.5 cm
Väri: Musta nahka, valkoinen jalusta
Lisätietoa: Nahkaverhoilu saatavilla myös muissa väreissä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17