Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living nukkekodin kalusteet 5kpl rottinki

55,00€ 44,35€
55,00€ 44,35€

Yhteensä:

55,00€ 44,35€

Tilattavissa

Toimitusaika: Tulossa varastoon 18.10.2022

Toimituskulut: 5,99€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living nukkekodin kalusteista löytyy kaikki kodin keskeisimmät huonekalut. Rottinkiset kalusteet sopivat mainiosti Ferm Living Funkis nukkekotiin ja hyllyyn, mutta myös muihin kotoa löytyviin nukkekoteihin. Käsityönä valmistettu huonekalusetti sisältää sängyn, pöydän, kaksi tuolia sekä kirjahyllyn ja ne on pakattu suloiseen pieneen puuvillasta valmistettuun verkkopussukkaan.

Materiaali: Rottinki, puuvillapussi
Mitat: Leveys 20 cm, korkeus 8 cm, syvyys 12 cm
Väri: Luonnonvärinen
Lisätietoa: Soveltuu yli 3-vuotiaille lapsille. Huonekalut on valmistettu luonnonmateriaalista käsityönä, joten pieniä eroavaisuuksia sävyssä ja muodossa voi esiintyä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17