Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Butterfly jakkara, palisanteri

919,00€ 741,13€
919,00€ 741,13€

Yhteensä:

919,00€ 741,13€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Sori Yanagi

Valmistaja: Vitra

Vitran Butterfly jakkara on Sori Yanagi'n vuonna 1954 suunnittelema kaunis jakkara. Butterfly jakkarassa yhdistyy kauniisti itämaiset muodot ja Charles ja Ray Eames'n kehittämä vanerin muovaustekniikka. Kahdesta vanerista muodostettu jakkara on saanut nimensä jakkaran muodon mukaan.

Materiaali: Palisanterivaneri, messinki
Mitat: Leveys 42.8 cm, syvyys 30.8 cm, korkeus 38.5 cm
Väri: Palisanteri

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17