website

-15%

Nikari Storia baarituoli 65 cm saarni

568,65€
Toimitusaika:
2-3 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 568,65 €
Materiaali: Öljytty saarni
Mitat: Leveys 35 cm, syvyys 35 cm, korkeus 65 cm
Väri: Saarni

Nikari on suomalainen huonekaluvalmistaja, joka on erikoistunut korkealaatuisten puuhuonekalujen valmistukseen. Yritys perustettiin vuonna 1967 ja sen pääkonttori sijaitsee Fiskarsin kylässä, Suomessa. Alkuaikoina Nikari työskenteli vahvasti yhteistyössä suomalaisten arkkitehtuurin ja muotoilun mestareiden, kuten Alvara Aallon ja Kaj Franckin kanssa.

Tänä päivänäkin Nikari tunnetaan erityisesti taidokkaasta puunkäsittelystään ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisesta. Heidän tuotevalikoimaansa kuuluu laaja valikoima huonekaluja, kuten pöytiä, tuoleja, sohvapöytiä ja baarituoleja. Kaikissa huonekaluissa korostuvat skandinaavinen muotoilu ja luonnonmateriaalien käyttö. He käyttävät huolellisesti valittuja puumateriaaleja, kuten tammea ja saarnia, ja pyrkivät hyödyntämään kestävästi hoidettuja metsiä.

Yritys tekee yhteistyötä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa luodakseen ainutlaatuisia ja ajattomia huonekaluja. Nikarin tuotteet ovat saaneet arvostusta niiden korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tarkasta käsityöstä. Yrityksen arvot, kuten ekologisuus, eettisyys ja kestävän kehityksen tukeminen heijastuvat heidän tuotteisiinsa.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Kari Virtanen

Samankaltaisia tuotteita

Search