Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Nerd korkea baarituoli tammi

499,00€ 402,42€
499,00€ 402,42€

Yhteensä:

499,00€ 402,42€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: David Geckeler

Valmistaja: Muuto

Muuto Nerd baarituoli on miellyttävä ja esteettinen. Saman sarjan Nerd -tuoli voitti skandinaavisen, mutta samaan aikaan persoonallisen ulkomuotonsa ansiosta Muuto Talent Awardin vuonna 2011. Baarituoliversio on hieman erikoinen, mutta silti samaan aikaan uskomattoman tyylikäs versio tavanomaisesta baarijakkarasta. Nerd näyttää upealta baaritiskin ääressä ravintolassa, hotellissa tai kotikeittiössä.

Muuton Nerd-tuolit käsitellään vuoden 2020 alusta alkaen uusilla ympäristöystävällisemmillä vesipohjaisilla maaleilla ja lakoilla, mikä vähentää huomattavasti kemikaalien käyttöä.

Materiaali: Tammi, vesipohjainen lakka
Mitat: Leveys 45 cm, syvyys 46 cm, korkeus 89 cm
Istuinkorkeus: 75 cm
Istuinsyvyys: 35.5 cm
Väri: Tammi

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17