Takaisin

Yksilölliset joululahjat

Kokosimme suosituista uutuustuotteista sekä ajattomista klassikoista yksilöllisiä lahjavinkkejä jouluksi. Löydä tuotevinkkiemme avulla ajatukselliset joululahjat läheiselle, työpaikan pikkujouluihin tai vaikka mukavalle naapurille.

Musiikkia ja pelejä

Kreafunkin valikoimasta löytyy musiikin ja äänikirjojen ystävälle laaja valikoima bluetooth-kaiuttimia sekä -kuulokkeita. Esimerkiksi tyylikäs Kreafunk aTune sulautuu klassisen muotoilunsa ansiosta helposti moneen sisustustyyliin. HAY Play klassikkopelien äärellä viihtyy niin yksin kuin yhdessäkin. Kauniissa pakkauksissa toimitettavat tutut Yatzy ja Backgammon viihdyttävät ja antavat tekemistä aivonystyröille.

Kreafunk aTune    HAY Play pelit 

Nautiskelijalle

Kotimaisista Malia tuoksukynttilöistä nauttivat myös hajuherkät. Hennoilla aromeilla rikastetut tuoksukynttilät toimitetaan kauniissa pakkauksessa. Ferm Living Ripple -sarjan lasit ja karahvit ovat oiva valinta estetiikan ystävälle. Upeista juomalaseista nautittuna lempijuomat maistuvat entistäkin paremmilta. Umbra Aquala kylpyammetarjotin viimeistelee nautiskelijan täydellisen kylpyhetken. Tarjottimelle asettuu kätevästi lempikirja tai esimerkiksi aiemmin mainitut Malia tuoksukynttilä sekä Ripple juomalasi.

Malia tuoksukynttilät     Umbra Aquala kylpyammetarjotin   Ferm Living Ripple samppanjalasit

Keittiön suurkuluttajalle

Vahvan kahvin ja espresson ystävälle oivallinen lahja on liedellä lämmitettävä mokkapannu. Tarkkaan harkituilla yksityiskohdilla höystetty Alessi Espressopannu 9090/6 soveltuu käytettäväksi myös induktioliedellä. Suosittu Alessi Plissé -tuoteperhe sisältää kauniin laskostetun ulkomuodon omaavia sähkökäyttöisiä keittiötarvikkeita, jotka ilahduttavat ulkonäkönsä lisäksi käytännöllisyydellään.

Alessi Espressopannu     Alessi Plissé leivänpaahdin


Klassikkolahjat

Vuodesta toiseen suosikkilahjojen listalla keikkuvat Artekin klassikkovalaisimet. Käsikranaatti, mehiläispesä ja kultakello -valaisimet ovat osa monen designin ystävän pitkäaikaisia sisustushaaveita. Pehmeämpi Artek klassikko, Siena-kangas on myös vuosi toisensa jälkeen suosittu lahjahankinta. Vuoden 2021 alussa lanseeratut uudet Siena-värit tuovat tuoreen tuulahduksen tuttuun kuosiin. Kuosi seikkailee kankaiden lisäksi tyynynpäällisissä, tarjottimissa sekä kasseissa ja pussukoissa.

Artek A331 "mehiläispesä" riippuvalaisin     Artek Siena kassi   Artek Golden Bell riippuvalaisin



Pehmeät paketit

Suloinen Ferm Living Safari Hevonen -tyyny ilahduttaa erityisesti pienempää väkeä. Hevosen ulkomuotoa mukaileva tyyny kulkee luontevasti mukana päiväunille sekä leikkeihin. Matrin ylelliset makuuhuonetekstiilit ovat mainio lahjaidea kenelle tahansa ikään tai kiinnostuksenkohteisiin katsomatta. Laadukkaat Matri pussilakanat ja tyynyliinat on pakattu kauniisti omiin puuvillasta tai pellavasta valmistettuihin pusseihin.  

Ferm Living Horse tyyny    Matri vuodevaatteet

Helpot pikkulahjat

Kaunis Ferm Living Balance kynttilänjalka sujahtaa helposti pieneen pakettiin. Kahden muodon välistä tasapainoa havainnollistava kynttilänjalka ilahduttaa lahjansaajaa nokkeluudellaan. Mikäli sopivan joululahjan löytäminen osoittautuu haastavaksi, on Laatukalusteen lahjakortti loistava valinta. Lahjakortti voidaan toimittaa myös sähköisessä muodossa.

Ferm Living Balance kynttilänjalka    Laatukaluste lahjakortti

Search