Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Yritys

Laatukaluste on itsenäinen vuonna 1988 perustettu perheyritys, jonka toiminnan perustan muodostavat asiakastyytyväisyys, laatu, kestävyys ja ympäristön hyvinvointi. Tavoitteenamme on pitkäaikainen, luottamuksellinen asiakassuhde, joka takaa molempien osapuolien tyytyväisyyden ja kannattavuuden. Avoimuus ja sujuva kommunikointi kuvaavat tapaamme toimia. Laajan toimittajavalikoimamme yhdistäviä tekijöitä ovat laadukkaat, kestävät kalusteet ja luotettavuus.

Kannattava liiketoiminta antaa meille mahdollisuuden toimintamme edelleen kehittämiseen. Laatukalusteen osalta osoituksena pitkäjänteisestä ja vakavaraisesta toiminnasta yritykselle on tänäkin vuonna myönnetty Suomen Vahvimmat-sertifikaatti. Sertifikaattiin oikeutettu kuuluu Rating Alfa -luottokelpoisuusluokituksen parhaisiin AAA tai AA+ -luokkiin, joihin yltää vain noin joka kymmenes suomalaisyritys. Bisnoden myöntämä AAA-laatuluokitus on myös voimassa. Tähän yltää vain n. 3 % suomalaisista yrityksistä.

Me olemme osa vastuullista pakkausten kierrätysjärjestelmää Rinkiä. Me pidämme huolen siitä, että pakkausmateriaalit kiertävät kuluttajalta takaisin teollisuuden käyttöön.

Tarjoamme mutkatonta palvelua, joka säästää aikaa ja rahaa. Kotisi tai yrityksesi kalustaminen sujuu meiltä kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti. Sisustussuunnitelmamme avulla saat valmiin kokonaisuuden, joka edistää viihtyisyyttä sekä kestää aikaa ja katseita.

Asiakkaamme ovat valinneet meidät, koska olemme luotettavia ja kustannustasossa kilpailukykyisiä.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17