Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Tabata LN10 seinävalaisin musta

309,00€ 249,19€
309,00€ 249,19€

Yhteensä:

309,00€ 249,19€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Luca Nichetto

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Tabata LN10 seinävalaisin on suunnittelija Luca Nichetton mukaan kuin taideteos, joka yhdistää teollisen estetiikan sekä lämpimän valon. Tabata valaisin syntyi Nichetton ideasta luoda kelluvalta näyttävä, epätavanomainen valaisin. Seinävalaisin koostuu kolmesta erikokoisesta, toisiinsa yhdistetyistä alumiiniosista, jotka on viimeistelty jauhemaalauksella. Se antaa valaisimen pintaan kiinnostavaa tekstuuria sekä rosoisuutta.

Materiaali: Jauhemaalattu alumiini, huurre akryyli
Mitat: Leveys 15 cm, korkeus 21 cm, syvyys 10 cm
Väri: Musta
Paino: 1.6 kg
Valonlähde: 4 x GU10, max 5W LED (ei sisälly)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17