Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Journey SHY2 seinävalaisin musta

295,00€ 237,90€
295,00€ 237,90€

Yhteensä:

295,00€ 237,90€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Signe Hytte

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Journey seinävalaisin loistaa kuin kuu horisontissa. Metallinen runko ja suupuhallettu opaalilasivarjostin muodostavat kauniin graafisen kokonaisuuden, joka kestää aikaa ja katseita. Signe Hytten suunnitteleman Journey seinävalaisimen voi kiinnittää seinään useassa eri asennossa. &Tradition Journey sopii valaisemaan ja tuomaan tunnelmaa niin sängyn vierelle kuin muihinkin tiloihin.

Materiaali: Suupuhallettu opaalilasi ja metalli
Mitat: Korkeus 24 cm, leveys 26 cm, syvyys 18 cm
Väri: Musta
Valonlähde: G9 2,6W 2700K (ei sisälly pakkaukseen)
Energialuokka: A++-E
Lisätietoa: Asennus seinärasiaan. Valaisimeen ei kuulu johtoa. Himmennettävä

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17