Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Flowerpot VP8 seinävalaisin mattavalkoinen

351,00€ 283,06€
351,00€ 283,06€

Yhteensä:

351,00€ 283,06€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Verner Panton

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Flowerpot valaisin on Verner Pantonin suunnittelema valaisinmuotoilun helmi. Kahden puoliympyrän muodostama siluetti on ajan saatossa onnistunut säilyttämään muotoilullisen voimansa. Vuonna 1968 opiskelijat kapinoivat Pariisissa, Roomassa ja yhdysvalloissa vanhoillisten, jäykkien arvojen kukistamiseksi ja aloittaakseen rauhan, rakkauden ja harmonian Flower-Power sukupolven. Samana vuonna Stanley Kubrick kuvasi tulevaisuutta elokuvassaan 2001, jossa nähtiin myös Panton tuoli. Pian tämän jälkeen ihminen astui ensimmäisen kerran kuun pinnalle.

Useista mallinnuksista huolimatta, VP8 seinävalaisin ei ikinä päätynyt tuotantoon asti. Nyt vuosia myöhemmin &Tradition yhdessä Panton -perheen kanssa on päättänyt tuoda tämän klassisen ja alkuperäisen Verner Pantonin suunnitteleman valaisimen kaikkien saataville.

Materiaali: Maalattu metalli, kangasjohto
Mitat: Halkaisija 23 cm, korkeus 35.5 cm
Väri: Valkoinen
Valonlähde: 1 x E27 max 40W
Lisätietoa: Asennettavissa myös suoralla seinäkytkennällä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17