website

-15%

Secto 4230 seinävalaisin valkoinen

395,25€
Toimitusaika:
2 päivää 5-6 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 372,00 €

Materiaali: PEFC-sertifioitu muotoonpuristettu koivu, laminaatti, tekstiilijohto, teräs
Mitat: Korkeus 60 cm, syvyys 18 cm, leveys 13.5-30 cm 
Johdon pituus: 240 cm 
Väri: Valkoinen, valkoinen johto
Paino: 1 kg 
Valonlähde: 1 x max 20W, E14 LED (Sisältyy) 
Suojausluokka: II IP20 
Hoito-ohjeet: Pyyhi pölyt säännöllisesti. Tarvittaessa pyyhi nihkeällä liinalla.
Lisätietoa: Katkaisija johdossa. Ilmoita tilauksen yhteydessä mikäli haluat valaisimen ilman johtoa.

Secto Design – valaisimia luonnonmateriaalista 

Secto Designin nousujohteinen tarina alkoi 1995, kun Tuula Jusélius löysi yrityksen riveihin uuden suunnittelijan, Seppo Kohon. Parivaljakko jakoi innostuksensa pohjoismaista puuta, selkeää suunnittelua ja ammattimaista puutyöstöä kohtaan. Näitä arvoja vaalien he loivat lopulta täysin uudenlaisten valaisimien sarjan. Markkinoilla ei tuolloin ollut luonnollisen henkisiä lamppuja, jotka käyttäisivät puuta materiaalinaan. Tähän tarpeeseen Seppo Koho loi Secto -riippuvalaisimen, joka on yrityksen selkäranka vielä tänäkin päivänä.

Tuotannolle haaste oli suuri, mutta sitäkin vaikeampaa oli saattaa täysin uudenlainen konsepti yleiseen suosioon. Lyömätön laatu ja rohkea design kuitenkin vakuuttivat ajan kanssa ja pian Secto Designista tuli suuruus, jona se tunnetaan yhä tänäkin päivänä. Suomessa valmistetut tuotteet tehdään parhaista materiaaleista, korkeatasoisella valmistusprosessilla. Valaisimet ovat yleisilmeeltään arkkitehtonisesti vakuuttavia ja täyttävät isonkin tilan pehmeästi siivilöityvällä valollaan, unohtamatta puun tuomaa lämpöä. 

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Seppo Koho

Samankaltaisia tuotteita

Search