Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Normann Copenhagen Rise seinävalaisin petroolinvihreä

125,00€ 100,81€
125,00€ 100,81€

Yhteensä:

125,00€ 100,81€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Marianne Andersen

Valmistaja: Normann Copenhagen

Norjalaisen Marianne Andersenin suunnittelemassa Rise seinävalaisimessa yhdistyy leikkisällä tavalla teollinen metalli ja pehmeä saarni. Kääntyvän varjostimen ansiosta Rise sopii sekä luku- että tunnelmavaloksi. Tämä antaakin sympaattiselle valaisimelle monia sijoitusmahdollisuuksia aina eteisestä lukunurkkaukseen ja makuuhuoneeseen.

Materiaali: Jauhemaalattu metalli, saarni
Mitat: Halkaisija 10 cm, korkeus 9.7 cm
Johdon pituus: 200 cm
Väri: Petroolinvihreä
Valonlähde: E14 0,5W LED (ei sisälly pakkaukseen)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Normann Copenhagen – uusi näkökulma designiin

Tanskalaisen Norman Copenhagenin missio alusta asti oli luoda rohkeita esineitä, jotka kääntävät katseita pitkään. Suunnittelijat Jan Andersen ja Poul Madsen perustivat yrityksen 1999. Vuonna 2002 valmistunut Norm 69-lamppu oli alkusykäys, joka siivitti Normann Copenhagenin suureen tietoisuuteen. Seuraavien vuosien aikana mallisto laajeni räjähdysmäisesti yli 30 tuotteella ja pian mukaan tulivat valaisimien lisäksi mukaan myös huonekalut. Kaiken tämän lisäksi alkoi mittava yhteistyö suurten suunnittelijoiden ja uusien nousukkaiden kanssa. 

Uusien näkökulmien ja normien haastamisen avulla Norman Copenhagen tekee tavallisesta tavatonta. Norman Copenhagen erottaa itsensä muista etenkin räväyttävillä värivalinnoilla, jotka ovat usein muotimaailmasta lainattuja. Alati kasvava kokoelma pitää sisällään niin huonekaluja kuin veistoksellisia valaisimia. Meiltä löydät mm. Norm 69- valaisimet ja Tablo-pöydät.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17