Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Tip seinävalaisin punaruskea

195,00€ 157,26€
195,00€ 157,26€

Yhteensä:

195,00€ 157,26€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jens Fager

Valmistaja: Muuto

Muuto Tip seinävalaisin on muotoilultaan pelkistetty, mutta toiminnoiltaan kattava kokonaisuus. Tip seinävalaisimen viimeistellyt yksityiskohdat ja himmennystoiminto tekevät valaisimesta täydellisen lukuvalon esimerkiksi makuuhuoneeseen sängyn päälle. Tip tarjoaa niin suoraa valoa kuin kaunista tunnelmavalaistustakin ja himmennystoiminnon ansiosta valaistus on helppo säätää aina tilanteeseen sopivaksi.

Materiaali: Jauhemaalattu alumiini, PVC-johto, seinäkiinnike kromattu teräs
Mitat: Syvyys 16 cm, korkeus 9.5 cm, varjostinosan halkaisija 9.5 cm
Johdon pituus: 250 cm
Väri: Punaruskea
Valonlähde: Sisäänrakennettu energiatehokas LED-polttimo, joka säilyttää 90% tehostaan vielä 35 000 tunnin jälkeen.
Lisätietoa: Asteittainen himmennin

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17