Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Post seinävalaisin

295,00€ 237,90€
295,00€ 237,90€

Yhteensä:

295,00€ 237,90€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Earnest Studio

Valmistaja: Muuto

Muuto Post seinävalaisin on innovatiivinen ja muuntautuva. Graafinen ulkomuoto ja käyttäjää palvelevat toiminnallisuudet saavat valaisimen erottumaan edukseen. Seinävalaisimen magneettinen kiinnitys mahdollistaa valon säätämisen tilanteen mukaan sopivaan asentoon.

Materiaali: Jauhemaalattu alumiini, akryyliopaalivarjostin, silikonijohto, johdon pidikkeet muovia, magneettikiinnitys ja kaksipuolinen teippi. Virtalähde muovia, PVC-johto
Mitat: Halkaisija 9.5 cm, korkeus 5.4 cm, johdon pidikkeen halkaisija 3.7 cm
Väri: Musta 100-240V, 50/6Hz, IP20
Valonlähde: Sisäänrakennettu kiinteä LED, 6.1W
Lumen: 330 lm
Kelvin: 2700 K
Elinikä: 54 000 tuntia
CRI: 90
Energialuokka: A
Himmennettävä: Kyllä

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17